De openingstijden

 

maandag 10.00 uur - 17.00 uur
dinsdag 10.00 uur - 17.00 uur
woensdag 10.00 uur - 17.00 uur
donderdag 10.00 uur - 17.00 uur
vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur
zaterdag 10.00 uur - 17.00 uur
zondag gesloten

 

Waar vindt u ons ?


(klik op afbeelding voor Route)

 Verkoop / showroom: 
De Sloepenmarkt
Singel 12
9001 XP Grou

Winterberging

 Sloepenstalling / winterberging / stalling

Einde seizoen

Na een mooi watersportseizoen breekt helaas ieder jaar voor u en de boot de winter aan. Daarom is een goede bescherming in de winterperiode erg belangrijk. Door uw boot in een goede winterstalling te plaatsen behoudt uw schip beter haar waarde en beperkt u de kosten voor het onderhoud aanzienlijk.

Graag zijn wij u met winterberging van dienst in onze ruime condensvrije, geisoleerde en vorstvrije  winterstallingsruimte. Vanaf oktober kunt u bij Sloepenmarkt.nl terecht voor de winterberging van uw sloep.
winterberging, sloepen, wiinterstalling, boten

Onderhoud

Naast de stalling van uw boot zijn wij u ook graag van dienst bij onderhoud aan uw sloep of cruiser. Zowel het technisch onderhoud als ook het aanbrengen van bijvoorbeeld antifouling of het lakken van uw sloep kunnen wij verzorgen. Zo komt uw boot ongeschonden de winter door.

Capaciteit

Alle boten worden binnen in een condens en vorstvrije ruimte opgeslagen. Met een oppervlakte van ruim 2600 m2 heeft Sloepenmarkt.nl  capaciteit voor ongeveer 300 sloepen en cruisers.

Shuttle service

Uniek is onze haal- en brengservice van en naar de winterberging. Wij kunnen met u een afspraak maken om u thuis te brengen of op te halen.

Kosten

De "All -in" kosten voor winterstalling van stapelbare sloepen bedragen €39,93 incl. btw per m2 (Lengte * breedte * €33 * 21%). Voor grondplekken bedragen de kosten €46.59 incl. btw per m2 (Lengte*breedte*€38,50*21%). Dit is inclusief: Kranen en opbokken, Afspuiten onder waterschip en romp, schoonmaken van de waterlijn, ontkoppelen van de accu('s), vorst- & condensvrije stalling, vaarklaar opleveren in het voorjaar. Omdat wij beschikken over een vorst vrije faciliteit is winterklaar maken niet nodig. Winterberging vindt plaats onder Sloepenmarkt en NJI (Nederlandse Jachtbouw Industrie) voorwaarden.

Voor onze voorwaarden voor winterberging of vragen, kunt u bellen met (0566) 68 88 16 of stuur een e-mail.