Home | Bel ons (0566) 68 88 16

De openingstijden

 
*Van 1 oktober tot 1 april op zondag gesloten.

Boot kopen

 Sloepenmarkt sloepen en Cruisers

Ruim aanbod

Sloepenmarkt.nl heeft een ruim aanbod gebruikte sloepen en cruisers. Sloepenmarkt.nl heeft minimaal 50 occassions in de showroom liggen. Wij zijn dagelijks bezig om nieuwe schepen binnen te krijgen. Ons aanbod van jong gebruikte sloepen en cruisers wisselt dan ook frequent. U rijdt dus nooit voor niets naar Grou. Blijf ook op de hoogte van dit aanbod door ons te volgen op Twitter.

Alle merken

Het wisselende assortiment aan gebruikte sloepen en cruisers bevat bijna altijd de gangbare merken. Uiteraard treft u diverse Interboat-, Antaris- en Maril en Makma sloepen in het aanbod. Maar ook merken zoals Jan van Gent,  Kapiteinssloep, Menken Maritiem, Arie Wiegmans, Langweerder sloep of Weco komt u in ons aanbod tegen.

Alle prijsklassen

Sloepenmarkt.nl heeft een ruim aanbod van sloepen en cruisers in alle prijsklassen. Van een echte instapper tot een compleet uigevoerde cruiser, geschikt voor langer verblijf aan boord. Veel van onze klanten zijn bij ons met een eenvoudige sloep begonnen om na verloop van tijd deze in te ruilen luxere sloep of cruiser.

sloep varen friesland sneek terherne grou

Kwaliteit

Het kopen van een sloep of cruisers bij Sloepenmarkt.nl kent weinig risico's. De boten die wij aanbieden zijn door ons beoordeeld met een deskundig oog. Met het Sloepenmarkt Garantieplan heeft u bovendien de mogelijkheid om veel risico's uit te sluiten.

Advies

U kunt van april t/m september 7 dagen per week bij Sloepenmarkt.nl terecht voor een advies over een sloep of cruiser. Wij luisteren eerst goed naar uw wensen en geven daarna een eerlijk en objectief advies. Door ons ruime gevarieerde aanbod kunnen wij verschillende schepen laten zien.

Onderhoud

Veel van onze klanten vertrouwen ons het onderhoud van hun sloep of cruiser toe. Wij hebben deskundig en ervaren onderhoudspersoneel in dienst.

Winterstalling

Ook kiezen onze klanten er vaak voor hun sloep of cruiser bij ons in de winterstalling onder te brengen. Uw boot is bij ons in vertrouwde handen.