De openingstijden

 

maandag 10.00 uur - 17.00 uur
dinsdag 10.00 uur - 17.00 uur
woensdag 10.00 uur - 17.00 uur
donderdag 10.00 uur - 17.00 uur
vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur
zaterdag 10.00 uur - 17.00 uur
zondag gesloten

 

Waar vindt u ons ?


(klik op afbeelding voor Route)

 Verkoop / showroom: 
De Sloepenmarkt
Singel 12
9001 XP Grou

Boot kopen

 Sloepenmarkt sloepen en Cruisers

Ruim aanbod

De Sloepenmarkt is het Nederlandse adres voor jong gebruikte sloepen en motorboten. Wij zijn dé specialist in kwaliteitsschepen van hooguit 10 jaar, met een lengte van 6 tot ongeveer 12 meter en gebouwd door de betere werven. De Sloepenmarkt richt zich uitsluitend op open sloepen en motorboten met overnachtingsmogelijkheden.

Sloepenmarkt heeft een ruim aanbod met minimaal 80 occassions in de showroom. Wij zijn dagelijks bezig om nieuwe schepen binnen te krijgen. Ons aanbod van jong gebruikte sloepen en motorboten wisselt dan ook frequent. U rijdt dus nooit voor niets naar Grou. Blijf ook op de hoogte van dit aanbod door ons te volgen op Twitter en facebook.

Alle merken

Het wisselende assortiment aan gebruikte sloepen en motorboten bevat bijna altijd de gangbare merken. Uiteraard treft u diverse Interboat-, Antaris- en Maril en Makma sloepen in het aanbod. Maar ook merken zoals Jan van Gent,  Kapiteinssloep, Menken Maritiem, Arie Wiegmans, Langweerder sloep of Weco komt u in ons aanbod tegen.

Alle prijsklassen

Sloepenmarkt heeft een ruim aanbod van sloepen en motorboten in alle prijsklassen. Van een echte instapper tot een compleet uigevoerde motorboot, geschikt voor langer verblijf aan boord. Veel van onze klanten zijn bij ons met een eenvoudige sloep begonnen om na verloop van tijd deze in te ruilen voor een luxere sloep of motorboot.

sloep varen friesland sneek terherne grou

Kwaliteit

Het kopen van een boot bij de Sloepenmarkt kent weinig risico's. De boten die wij aanbieden zijn door ons beoordeeld met een deskundig oog. Met het Sloepenmarkt Garantieplan heeft u bovendien de mogelijkheid om veel risico's uit te sluiten.

Betrouwbaar advies

U kunt 6 dagen per week bij Sloepenmarkt terecht voor een advies over een sloep of motorboot. Wij luisteren eerst goed naar uw wensen en geven daarna een eerlijk en objectief advies. Door ons ruime gevarieerde aanbod kunnen wij verschillende schepen laten zien.

Onderhoud

Veel van onze klanten vertrouwen ons het onderhoud van hun sloep of motorboot toe. In onze professionele werkplaats is uw schip in vakkundige handen. Onze scheepmonteurs zijn gespecialiseerd in sloepen en motorboten en hebben jarenlange ervaring in reparaties en onderhoud.

Winterberging

Ook kiezen onze klanten er vaak voor hun sloep of motorboot bij ons in de winterberging onder te brengen. Onze full service winterberging is gecertificeerd volgens het keurmerk 'Veilige Botenstalling'. Uw boot is bij ons in vertrouwde handen!