Home | Bel ons (0566) 68 88 16

De openingstijden

 
*Van 1 oktober tot 1 april op zondag gesloten.

Over Sloepenmarkt.nl

 Sloepenmarkt showroom voor Sloepen en Cruisers

Sloepenmarkt in Grou

Na een aantal jaren vanuit Terherne te hebben geopereerd, is de sloepenmarkt in 2011 naar de Singel 12 in Grou verhuisd. De familie Van den Berg heeft daar een nieuwe showroom met een vloeroppervlakte van ruim 1.200 m2 en 26 ligplaatsen in gebruik genomen. Naast de showroom is er ook een winterstallings ruimte van ruim 1.400 m2 met een ruime en goed gefaciliteerde werkplaats, voor allerhande onderhouds werkzaamheden.

Het succes van de Sloepenmarkt.nl

Vanaf de oprichting in 2006 is gebleken dat er een grote behoefte is aan betaalbare en betrouwbare jong gebruikte sloepen en cruisers. Klanten komen uit Friesland en van ver daar buiten. Zij vinden bij de Sloepenmarkt.nl een ruim aanbod (gemiddeld 60 boten) van jong gebruikte sloepen en cruisers die door vriendelijk en deskundig personeel worden afgeleverd.

Ontwikkelingen in de sloepenmarkt

Sloepenmarkt.nl voorziet een trend in de toenemende vragen van gebruikte, grotere sloepen ofwel “cruisers”. Comfort en luxe worden steeds belangrijker voor waterliefhebbers. We spelen daarop in door de schepen die op de markt komen goed in de gaten te houden en trachten die zoveel mogelijk in ons assortiment op te nemen.